VoIP

Is uw bedrijf klaar voor het nieuwe bellen?

WeComSol heeft begin 2014 een nieuwe dienst aan haar portfolio toegevoegd: Voice over IP (VoIP).

VoIP is al een paar jaar in opmars, maar bereikt nu bij vele telecomproviders een hoogwaardige kwaliteit en stabiliteit waardoor bedrijven de overstap (durven) te maken naar deze nieuwe techniek. Op dit moment is de belangrijkste reden dat bedrijven overstappen van de traditionele telefonie (POTS (analoog) of ISDN (digitaal)) een directe kostenbesparing en een kostenbesparing op de langere termijn, maar ook:

  • integratie in uw datanetwerk
  • perfecte gesprekskwaliteit
  • locatieonafhankelijk
  • koppeling tussen locaties
  • geen analoge of ISDN lijnen meer nodig
  • kosteloos bellen tussen uw vestigingen en andere X2com gebruikers (on-net)

Voor elk bedrijf zetten wij een kostenbesparing op papier. Uit onze ervaring blijkt dat de meeste kosten worden bespaard op:

  • Abonnementskosten (besparing van 50% tot 75% maandelijks)
  • Variabele gesprekskosten (besparing tot wel 25% maandelijks) 

SIP-trunking:

Op dit moment werken wij samen met 2 partners die onze klanten kunnen voorzien in de behoefte van de dienst VoIP. Ziggo Zakelijk en X2com leveren ons de diensten via SIP-trunking. 

Een SIP-trunk is te vergelijken met een telefoonlijn, alleen gaan de inkomende en uitgaande gesprekken niet over 2 of meerdere netwerken, maar over 1 data-netwerk.

WeComSol draagt zorg voor uw apparatuur op locatie waar deze zogeheten telefoonlijnen op binnen komen. Het enige wat u nodig heeft is een actieve en goedwerkende internetverbinding.

Hosted oplossing, uw telefooncentrale in een datacenter:

In samenwerking met X2com kunnen wij u een hosted oplossing bieden onder de naam X2desk:

Met X2desk kunt u afscheid nemen van uw huidige telefooncentrale. In plaats daarvan gaat u gebruik maken van een moderne digitale telefooncentrale bij X2com. Binnen uw organisatie is niets anders nodig dan een internetverbinding en telefoontoestellen die van deze internetverbinding gebruik gaan maken. Dit levert enorme voordelen op. Niet alleen financieel, maar ook wat betreft schaalbaarheid flexibiliteit en bereikbaarheid. X2desk is een uiterst complete en gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrale, die op basis van ervaringen van eindgebruikers binnen zowel kleine als grote organisaties is ontwikkeld.

Investering nieuwe hardware (telefoons, centrale) of toch gebruik blijven maken van uw huidige apparatuur?:

WeComSol kan u helpen bij de investering van nieuwe hardware. Vaak maken bedrijven gebruik van verouderde apparatuur. Bij overstap naar een nieuwe en andere techniek kan het dus voorkomen dat u ook moet investeren in nieuwe/andere apparatuur. Wij werken met de beste merken waarmee u zorgeloos kunt genieten van de voordelen van VoIP!

Heeft u recentelijk geïnvesteerd in een complete ISDN centrale met nieuwe toestellen, maar u wilt liever niet investeren in nieuwe apparatuur voor de overstap naar VoIP? Dan hebben wij ook daar een passende oplossing voor. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over VoIP van WeComSol en de kosten daarvan? Neem dan direct contact op via 0135288059!

ZiggoZakelijk-220px x2com gigaset logo-aastra Basic CMYK