Diensten

ICT advies

Informatie is een belangrijke (of misschien in uw geval de belangrijkste) productiefactor binnen veel bedrijven. Een snel bewegende markt dwingt organisaties snel, flexibel en efficiënt te opereren. Bij een toenemende complexiteit en variëteit van te leveren diensten en producten kan automatisering helpen om activiteiten in uw bedrijf te stroomlijnen. Het is zaak om deze mogelijkheden van ICT in de bedrijfsprocessen te herkennen. 

 

Systeembeheer & Netwerkbeheer

SYSTEEMBEHEER

Automatisering, hoe klein en eenvoudig ook, is niet meer weg te denken in de bedrijfsvoering. Of het dan om een klein bedrijf gaat of een middel tot groot bedrijf, een goed functionerende ICT infrastructuur en goede ondersteuning is hierbij een belangrijke factor.

NETWERKBEHEER

Met vakkundig netwerkbeheer zorgt WeComSol voor het zorgeloos beheer van uw IT-omgeving, zodat u uw dagelijkse werkzaamheden kunt blijven uitvoeren. Hiermee zijn wij verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van uw ICT. Hierbij kunt u denken aan computers, servers, switches en alles wat er komt kijken bij het verbinden van de werkplekken en apparatuur binnen uw organisatie. Als eindverantwoordelijke voor uw netwerkbeheer draagt WeComSol de zorg voor de capaciteit, functionaliteit en integriteit van uw infrastructuur. 

Internet & telefonie

In nauwe samenwerking met onze telecompartners kunnen wij u voorzien van een totaaloplossing in uw bedrijf. Naast werkplekbeheer bieden wij u ook telefonie op basis van VoIP. Daarnaast levert WeComSol stabiele internetverbindingen over glas (KPN, XS4ALL, X2COM), coax (Ziggo, Ziggo Zakelijk) en koper/(V)DSL (X2COM).