Vaste telefonie

Vaste telefonie voor uw bedrijf

Voice over IP (VoIP):

VoIP is op het moment dé standaard voor vaste telefonie. Bij integratie van VoIP telefonie profiteert u direct van de volgende voordelen:

  • integratie in uw (bestaande en/of nieuwe) datanetwerk
  • perfecte gesprekskwaliteit
  • locatieonafhankelijk
  • koppeling tussen locaties
  • geen analoge of ISDN-30 lijnen meer nodig
  • kosteloos bellen tussen uw vestigingen (on-net)

SIP-trunking van X2Com:

Wij werken met een vaste partner voor SIP-trunking. Een SIP-trunk is te vergelijken met een analoge telefoonlijn, alleen gaan de inkomende en uitgaande gesprekken niet meer over een ouderwetse telefoonlijn, maar over een internetverbinding.

WeComSol draagt zorg voor uw apparatuur op locatie waar deze zogeheten telefoonlijnen op binnen komen. Het enige wat u nodig heeft is een actieve en goedwerkende internetverbinding. Heeft u nog geen internetverbinding? Ook deze kunnen wij voor u verzorgen! Neem contact met ons op!


On-premise oplossing, uw telefooncentrale bij u in het bedrijf:

WeComSol levert uw telefooncentrale op locatie. Wij leveren telefooncentrales van Clearvox. 

Tot 10 gebruikers:
Met de introductie van ClearVox Go is er een oplossing voor kleine bedrijven tot 10 gebruikers. 
Tot 50 gebruikers:
Een schaalbare oplossing, 5 keer krachtiger dan een Go. Tot 50 gebruikers totaal, te verdelen onder 5 bedrijven.
Tot 150 gebruikers:
Een krachtige oplossing voor tot 150 gebruikers (te verdelen onder 10 bedrijven) op 1 ClearVox!
Tot 500 gebruikers: 
Zelf uw ClearVox hosten als VMWare container! Dit kan tot 500 gebruikers (te verdelen onder 15 bedrijven) per container!


In zeer specifieke gevallen vraagt een dergelijke onderneming om maatwerk oplossingen. Bijvoorbeeld voor het integreren van uw CRM systeem. Ook hierin zijn wij bereid mee te denken. Neem contact met ons op!

Hosted oplossing, uw telefooncentrale in een datacenter:

In samenwerking met X2com kunnen wij u een hosted oplossing bieden onder de naam X2Nexxt op basis van de ClearVox telefooncentrale:

Met X2Nexxt kunt u afscheid nemen van uw huidige telefooncentrale. In plaats daarvan gaat u gebruik maken van een moderne digitale telefooncentrale bij onze partner X2com. Binnen uw organisatie is niets anders nodig dan een internetverbinding en telefoontoestellen die van deze internetverbinding gebruik gaan maken. Dit levert enorme voordelen op. Niet alleen financieel, maar ook wat betreft schaalbaarheid flexibiliteit en bereikbaarheid. X2Nexxt is een uiterst complete en gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrale, die voor kleine (2-20 gebruikers) als grote organisaties (50 of meer gebruikers) is ontwikkeld. Voor meer info neem contact met ons op!

Investering nieuwe hardware (telefoons, centrale):

WeComSol kan u helpen bij de investering van nieuwe hardware. Vaak maken bedrijven gebruik van verouderde apparatuur. Bij overstap naar een nieuwe en andere techniek kan het dus voorkomen dat u ook moet investeren in nieuwe/andere apparatuur. Wij werken met de beste merken waarmee u zorgeloos kunt genieten van de voordelen van VoIP!

 

Wilt u meer weten over VoIP van WeComSol & X2Com? Neem dan direct contact op via 013 528 80 59!