DELTA Fiber Netwerk

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Tilburg, Dongen en Berkel-Enschot

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil graag supersnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en van de bedrijventerreinen in Tilburg, Dongen en Berkel-Enschot.

Wij kunnen u als DELTA Fiber Netwerk partner een mooie introductie-aanbieding doen:

Bent u met uw bedrijf gevestigd op het bedrijventerrein in Tilburg, Dongen of Berkel-Enschot en bent u geïnteresseerd in een glasvezelaansluiting van DELTA Fiber Netwerk? Schrijf uw bedrijf dan vóór 24 juni 2023 in via WeComSol en profiteer van de volgende voordelen:

  • Betaal geen vastrechtkosten (ca €1600,-)
  • Betaal geen aansluitkosten (van minimaal €800,-)

U beschikt al over een 1000 (Download) / 1000 (Upload) Mbps glasvezel verbinding vanaf €49,- excl. BTW per maand, inclusief 1 vast IPV4 adres. 

Klik hier voor het order-intake formulier om te profiteren van deze aanbieding (let op: tot 24 juni 2023!). Komt u er niet uit, bel dan met ons: 013 528 80 59 of stuur een e-mail naar info@wecomsol.nl.

Bij een succesvolle vraagbundeling (25% van álle aanmeldingen) gaat DELTA Fiber Netwerk eind 2023 / begin 2024 starten met de aanleg van het nieuwe netwerk op de bedrijventerreinen van Tilburg, Dongen en Berkel-Enschot.

ng-blu