Netwerkbeheer

Bent u op zoek naar een kundige & betrouwbare netwerkbeheerder?

Met vakkundig netwerkbeheer zorgt WeComSol voor het zorgeloos beheer van uw IT-omgeving, zodat u uw dagelijkse werkzaamheden kunt blijven uitvoeren. Hiermee zijn wij verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van uw ICT. Hierbij kunt u denken aan computers, servers, switches en alles wat er komt kijken bij het verbinden van de werkplekken en apparatuur binnen uw organisatie. Als eindverantwoordelijke voor uw netwerkbeheer draagt WeComSol de zorg voor de capaciteit, functionaliteit en integriteit van uw infrastructuur. 

Onze rol als netwerkbeheerder kan sterk variëren, afhankelijk van de grootte van uw organisatie. We kunnen technische ondersteuning leveren bij problemen, maar u ook op strategisch niveau adviseren over de opzet en inrichting van uw netwerk. Daarnaast kunnen u en uw collega’s gebruik maken van onze helpdesk, waarbij we op afstand hulp kunnen bieden bij problemen. Indien er in uw netwerk onverhoopt toch een storing optreedt of is uw netwerk door onverklaarbare reden niet meer operationeel, dan kunt u rekenen op onze flexibele en snelle inzetbaarheid. 

Wilt u meer weten over netwerkbeheer van WeComSol? Klik dan hier voor het contactformulier, of neem direct contact op via 0135288059!

Wij leveren netwerkapparatuur van onder andere de volgende high-end vendoren:

alcatellucent gigaset-logo wireless-ruckus1 draytek